Dritë në fund të tunelit, Pipero: Situata optimiste, drejt fundit të pandemisë

Mjeku Pëllumb Pipero shprehet optimist në lidhje me situatën aktuale. Referuar uljes së shtrimeve në spital dhe rritjes së vaksinimeve, doktor Pipero thotë për A2 se po shohim dritë në fund të tunelit. Sipas tij fundi i pandemisë ka nisur.