Dritësim, rrugëtim drejt të pathënave – 10 vite nga 21 Janari

10 vite nga 21 janari, procesi gjyqësor, premtimet për rihetim, dëmshpërblimet dhe a mund të rihapet dosja?

Këto detaje vijnë në “Dritësim, rrugëtim drejt të pathënave”.