Droga e Hasit, roli i “Ronit të Shijakut” në trafik – A2

Droga e Hasit, roli i “Ronit të Shijakut” në trafik

Admir Hoxha personi qe ngriti laboratorin e drogës në Has dhe që vijon të mbetet në kërkim mbante kontakte të vazhdueshme me Hekuran Hoxhën të njohur ndryshe si Roni i Shijakut.