Droga në shkolla, arrestimi i grupit shpërndarës dhe frika e rinisë së pambrojtur

Publikuar më: 22/3/2023, ora 19:52

Droga në shkolla, arrestimi i grupit shpërndarës dhe frika e rinisë së pambrojtur

Publikuar më: 22/3/2023, ora 19:52

Eksperti i sigurisë Fatjon Softa komenton arrestimet e fundit në kryeqytet, që zbulon një rrjet tejet të zhvilluar që merret me trafikun e lëndëve narkotike, ku më të ekspozuarit janë pikërisht më të rinjtë.

Droga në shkolla, arrestimi i grupit shpërndarës dhe frika e rinisë së pambrojtur

Publikuar më: 22/3/2023, ora 19:52

Eksperti i sigurisë Fatjon Softa komenton arrestimet e fundit në kryeqytet, që zbulon një rrjet tejet të zhvilluar që merret me trafikun e lëndëve narkotike, ku më të ekspozuarit janë pikërisht më të rinjtë.