Drogë drejt Greqisë, policia e Fierit sekuestron 30 kilogramë hashash dhe kokainë

Publikuar më: 9/9/2023, ora 13:49

Drogë drejt Greqisë, policia e Fierit sekuestron 30 kilogramë hashash dhe kokainë

Publikuar më: 9/9/2023, ora 13:49

Gjysmë kilogrami kokainë dhe 30 të tjera hashash u sekuestruan nga policia e Fierit në një makinë të modifikuar për ta çuar drogën drejt Greqisë. Në pranga ranë dy persona, ndërsa organizatori i trafikut arriti të largohej.

Drogë drejt Greqisë, policia e Fierit sekuestron 30 kilogramë hashash dhe kokainë

Publikuar më: 9/9/2023, ora 13:49

Gjysmë kilogrami kokainë dhe 30 të tjera hashash u sekuestruan nga policia e Fierit në një makinë të modifikuar për ta çuar drogën drejt Greqisë. Në pranga ranë dy persona, ndërsa organizatori i trafikut arriti të largohej.