Dronë kamikazë dhe në Moskë, përsëri bomba mbi Kiev

Publikuar më: 30/5/2023, ora 11:02

Dronë kamikazë dhe në Moskë, përsëri bomba mbi Kiev

Publikuar më: 30/5/2023, ora 11:02

Rusia ka vijuar sulmet ajrore në kryeqytetin ukrainas, për të tretën natë radhazi, në një seri bombardimesh ku ka zëvendësuar avionët luftarakë me dronë kamikazë.