Dronët rusë godasin Kievin dhe Odesën, Rumania: Sulmet shumë pranë kufirit tonë, jemi vigjilentë

Publikuar më: 6/9/2023, ora 12:56

Dronët rusë godasin Kievin dhe Odesën, Rumania: Sulmet shumë pranë kufirit tonë, jemi vigjilentë

Publikuar më: 6/9/2023, ora 12:56

Eksportet ukrainase të drithërave, vijojnë të jenë shënjestër e sulmeve të Moskës, teksa kjo e fundit refuzon t’i rikthehet marrëveshjes së grurit në Detin e Zi. Qyteti port i Odesës u godit nga një valë intensive sulmesh me dronë që zgjati 3 orë. Infrastruktura portuale dhe bujqësore u dëmtuan në portin e Izmail në Lumin Danub, dhe një person mbeti i vrarë.

Dronët rusë godasin Kievin dhe Odesën, Rumania: Sulmet shumë pranë kufirit tonë, jemi vigjilentë

Publikuar më: 6/9/2023, ora 12:56

Eksportet ukrainase të drithërave, vijojnë të jenë shënjestër e sulmeve të Moskës, teksa kjo e fundit refuzon t’i rikthehet marrëveshjes së grurit në Detin e Zi. Qyteti port i Odesës u godit nga një valë intensive sulmesh me dronë që zgjati 3 orë. Infrastruktura portuale dhe bujqësore u dëmtuan në portin e Izmail në Lumin Danub, dhe një person mbeti i vrarë.