Droni “punëtor”, shkon aty ku nuk shkel dot njeriu

Ekspertët në Britani dhe Zvicër po ndërtojnë dronët, të cilët ata thonë se një ditë do të fluturojnë në ajër jo për të filmuar, por për të ndërtuar apo riparuar ndërtesat, pa ndërhyrjen e njeriut.

Shkarkoni aplikacionin e A2