Droni rus goditi Rumaninë, Bukureshti e pranon, NATO: Nuk ishte sulm i qëllimshëm

Publikuar më: 7/9/2023, ora 12:35

Droni rus goditi Rumaninë, Bukureshti e pranon, NATO: Nuk ishte sulm i qëllimshëm

Publikuar më: 7/9/2023, ora 12:35

Rumania bën një hap prapa dhe pranon se një dron rus kishte goditur territorin e vendit, pasi më herët refuzoi të konfirmonte provat fotografike të Ukrainës, që këmbëngulte se hapësira e anëtarit të NATO-s ishte shkelur.

Droni rus goditi Rumaninë, Bukureshti e pranon, NATO: Nuk ishte sulm i qëllimshëm

Publikuar më: 7/9/2023, ora 12:35

Rumania bën një hap prapa dhe pranon se një dron rus kishte goditur territorin e vendit, pasi më herët refuzoi të konfirmonte provat fotografike të Ukrainës, që këmbëngulte se hapësira e anëtarit të NATO-s ishte shkelur.