“Dua të më kthehet jeta ime”, Britney Spears vijon betejën ligjore me të atin

Përditësuar më: 28/6/2021, ora 10:42

“Dua të më kthehet jeta ime”, Britney Spears vijon betejën ligjore me të atin

Përditësuar më: 28/6/2021, ora 10:42

Beteja ligjore e këngëtares Britney Spears me të atin Jamie Spears për kujdestarinë e saj, rikthehet në qendër të vëmendjes pas deklaratave tronditëse të yllit të popit. Për disa vite radhazi, Britney Spears ka kundërshtuar marrëveshjen e pazakontë ligjore të vitit 2008, sipas të cilës i ati kishte kontroll total mbi financat dhe jetën e saj personale. Marrëveshja u arrit pasi Britney po përballej me beteja të forta të shëndetit mendor dhe u konsiderua e paaftë të kujdeset për veten dhe pasurinë e saj, të vlerësuar 60 milionë dollarë.

“Dua të më kthehet jeta ime”, Britney Spears vijon betejën ligjore me të atin

Përditësuar më: 28/6/2021, ora 10:42

Beteja ligjore e këngëtares Britney Spears me të atin Jamie Spears për kujdestarinë e saj, rikthehet në qendër të vëmendjes pas deklaratave tronditëse të yllit të popit. Për disa vite radhazi, Britney Spears ka kundërshtuar marrëveshjen e pazakontë ligjore të vitit 2008, sipas të cilës i ati kishte kontroll total mbi financat dhe jetën e saj personale. Marrëveshja u arrit pasi Britney po përballej me beteja të forta të shëndetit mendor dhe u konsiderua e paaftë të kujdeset për veten dhe pasurinë e saj, të vlerësuar 60 milionë dollarë.