“Duam një shtëpi të ngrohtë”… në Kamëz, me të pastrehët nga tërmeti i 21 shtatorit

Publikuar më: 30/11/2019, ora 17:26

“Duam një shtëpi të ngrohtë”… në Kamëz, me të pastrehët nga tërmeti i 21 shtatorit

Publikuar më: 30/11/2019, ora 17:26

Në 9 çadra të ngritura në Kamëz strehohen familje të cilat humbën banesat e tyre nga tërmeti i 21 shtatorit. Ata u sistemuan fillimisht në kabinat e plazhit të Durrësit dhe pas tërmetit të dytë pak orë pas mesditës së të shtunës janë sistemuar në stadiumin e Kamzës.

“Duam një shtëpi të ngrohtë”… në Kamëz, me të pastrehët nga tërmeti i 21 shtatorit

Publikuar më: 30/11/2019, ora 17:26

Në 9 çadra të ngritura në Kamëz strehohen familje të cilat humbën banesat e tyre nga tërmeti i 21 shtatorit. Ata u sistemuan fillimisht në kabinat e plazhit të Durrësit dhe pas tërmetit të dytë pak orë pas mesditës së të shtunës janë sistemuar në stadiumin e Kamzës.