Dueli Basha-Berisha, PD në luftë brenda radhëve të saj

Publikuar më: 10/1/2022, ora 13:46

Dueli Basha-Berisha, PD në luftë brenda radhëve të saj

Publikuar më: 10/1/2022, ora 13:46

Gazetarja e A2 CNN, Arestina Skënderi, sjell detaje nga ajo që po ndodh këtë të hënë në selinë e PD, si dhe pozicionimin e dy kampeve që pretendojnë drejtimin e partisë. Ndërkohë që në seli po punohet për të pastruar dëmet e shkaktuara, Basha dhe Berisha akuzojnë njëri-tjetrin për nxitje të dhunës.

Dueli Basha-Berisha, PD në luftë brenda radhëve të saj

Publikuar më: 10/1/2022, ora 13:46

Gazetarja e A2 CNN, Arestina Skënderi, sjell detaje nga ajo që po ndodh këtë të hënë në selinë e PD, si dhe pozicionimin e dy kampeve që pretendojnë drejtimin e partisë. Ndërkohë që në seli po punohet për të pastruar dëmet e shkaktuara, Basha dhe Berisha akuzojnë njëri-tjetrin për nxitje të dhunës.