“Duhen bindur shtetet anëtare të BE”, Varhelyi: Kosova i plotëson kushtet për liberalizimin e vizave

Eurokomisioneri për Zgjerimin, Oliver Varhelyi udhëtoi drejt Kosovës për të dorëzuar personalisht progres-raportin e Komisionit Europian.

Gjatë këtij viti nuk ka pasur shumë përparim në rrugën drejt anëtarësimit në BE, thekson raporti, e shkak për këtë është bërë kriza politike dhe ndërrimi i qeverive.