“Duhet opozitë e fortë”, Erisa Xhixho: PD të mos nxitojë për reformat

Mundësinë e përfolur të një bashkëpunimin midis partisë demokratike dhe partisë socialiste, deputetja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Erisa Xhixho, nuk e sheh me sy të mirë. Nevojat e vendit, shprehet ajo për A2CNN, bëjnë të një opozitë të fortë.