“Duhet të jemi në vendin e duhur në kohën e duhur”… SHBA dhe NATO kanë në “mesazh” për Putin

Ushtria amerikane dhe ajo e vendeve anëtare të NATO-s zhvilluan stërvitjen më të madhe ushtarake në Europë. Bombarduesit ajrorë fluturuan në të gjitha shtetet e Aleancës në kontinentin e vjetër, deri afër kufirit me Rusinë. Ky është një mesazh që i përçohet Putin, përpara takimit me presidentin amerikan, Joe Biden.