Duka dhe Infantino i premtojnë mbështetje njëri-tjetrit, Rama u ofron garanci

Publikuar më: 29/9/2022, ora 20:30

Duka dhe Infantino i premtojnë mbështetje njëri-tjetrit, Rama u ofron garanci

Publikuar më: 29/9/2022, ora 20:30

Mesditën e kësaj të enjte, presidenti i FIFA-s, Gianni Infantino mbërriti në Shqipëri. Pa humbur kohë ai vizitoi Arenën Kombëtare, teksa zhvilloi edhe një takim me kryeministrin Edi Rama. Në konferencën e përbashkët të presidentit të FIFA-s kryeministrit Rama dhe presidentit të FSHF, Duka mesa duket Infantino ka marrë edhe garancinë për votën pro të Shqipërisë në rizgjedhjen e tij për president të FIFA-s.

Duka dhe Infantino i premtojnë mbështetje njëri-tjetrit, Rama u ofron garanci

Publikuar më: 29/9/2022, ora 20:30

Mesditën e kësaj të enjte, presidenti i FIFA-s, Gianni Infantino mbërriti në Shqipëri. Pa humbur kohë ai vizitoi Arenën Kombëtare, teksa zhvilloi edhe një takim me kryeministrin Edi Rama. Në konferencën e përbashkët të presidentit të FIFA-s kryeministrit Rama dhe presidentit të FSHF, Duka mesa duket Infantino ka marrë edhe garancinë për votën pro të Shqipërisë në rizgjedhjen e tij për president të FIFA-s.