Dule: Opozita duhet të kapërcejë vetveten dhe të unifikohet, përndryshe shkon në disfatë të re

Publikuar më: 4/10/2022, ora 19:59

Dule: Opozita duhet të kapërcejë vetveten dhe të unifikohet, përndryshe shkon në disfatë të re

Publikuar më: 4/10/2022, ora 19:59

Opozita duhet të kapërcejë vetveten dhe të unifikohet për të pasur sukses në zgjedhjet e ardhshme në të kundërt do të shkojë drejt një disfate të re. Këtij mendimi i qëndron kreu i PBDNJ-së Vangjel Dule në studion e “Ditari” në A2 CNN, sipas të cilit kjo është edhe sfida më e madhe e opozitës, ndërsa sugjeron edhe zgjidhjet.

Dule: Opozita duhet të kapërcejë vetveten dhe të unifikohet, përndryshe shkon në disfatë të re

Publikuar më: 4/10/2022, ora 19:59

Opozita duhet të kapërcejë vetveten dhe të unifikohet për të pasur sukses në zgjedhjet e ardhshme në të kundërt do të shkojë drejt një disfate të re. Këtij mendimi i qëndron kreu i PBDNJ-së Vangjel Dule në studion e “Ditari” në A2 CNN, sipas të cilit kjo është edhe sfida më e madhe e opozitës, ndërsa sugjeron edhe zgjidhjet.