Duma: Do të mbështesim dhe respektojmë vendimet e Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Grida Duma, deklaroi për A2 se qëndrimi i PD-së është mbështetja dhe respektimi i vendimeve të Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit mbi protestat e ardhshme.