Duma: Ne jemi zgjidhja, kemi strategjinë tonë për të mbrojtur votën

Në kushtet e një fushate të pazakontë politike, Grida Duma deklaron në A2 se Partia Demokratike është zgjidhja e shqiptarëve. Sipas saj PD ofron teknikisht dhe konkretisht zgjidhjen për të dalë nga situate ku vendi ndodhet.