Duma-socialistëve: Ju nuk ekzistoni. Balla: Nga të buron gjithë ky helm

Publikuar më: 16/11/2021, ora 11:21

Duma-socialistëve: Ju nuk ekzistoni. Balla: Nga të buron gjithë ky helm

Publikuar më: 16/11/2021, ora 11:21

Debatet e ashpra kanë karakterizuar edhe ditën e dytë të diskutimeve për buxhetin e vitit 2022. Deputetja demokrate, Grida Duma e quajti projektbuxhetin mjeran dhe si në Mesjetë, ndërsa i quajti inekzistentë kolegët socialistë. Etiketimi solli reagimin e ashpër të socialistëve.

Duma-socialistëve: Ju nuk ekzistoni. Balla: Nga të buron gjithë ky helm

Publikuar më: 16/11/2021, ora 11:21

Debatet e ashpra kanë karakterizuar edhe ditën e dytë të diskutimeve për buxhetin e vitit 2022. Deputetja demokrate, Grida Duma e quajti projektbuxhetin mjeran dhe si në Mesjetë, ndërsa i quajti inekzistentë kolegët socialistë. Etiketimi solli reagimin e ashpër të socialistëve.