“Durimi ynë po soset”, Rama thirrje SPAK: Zgjohuni , non grata i bën karshillëk drejtësisë

Publikuar më: 7/5/2022, ora 16:09

“Durimi ynë po soset”, Rama thirrje SPAK: Zgjohuni , non grata i bën karshillëk drejtësisë

Publikuar më: 7/5/2022, ora 16:09

Kritika të ashpra ka adresuar kryeministri Edi Rama ndaj SPAK-ut. Në mbledhjen e Asamblesë Socialiste ai bëri përgjegjës SPAK-un sërish për Sali Berishën, i cili sipas tij po sfidon drejtësinë dhe i bën karshillëk SHBA-së dhe popullit. Rama i bëri thirrje SPAK-ut që të zgjohet dhe t’i dalë në mbrojtje Shqipërisë, pasi sipas tij e keqja e ka vënë përfund Shqipërinë, por PS nuk do ta lejojë.

“Durimi ynë po soset”, Rama thirrje SPAK: Zgjohuni , non grata i bën karshillëk drejtësisë

Publikuar më: 7/5/2022, ora 16:09

Kritika të ashpra ka adresuar kryeministri Edi Rama ndaj SPAK-ut. Në mbledhjen e Asamblesë Socialiste ai bëri përgjegjës SPAK-un sërish për Sali Berishën, i cili sipas tij po sfidon drejtësinë dhe i bën karshillëk SHBA-së dhe popullit. Rama i bëri thirrje SPAK-ut që të zgjohet dhe t’i dalë në mbrojtje Shqipërisë, pasi sipas tij e keqja e ka vënë përfund Shqipërinë, por PS nuk do ta lejojë.