Durrës, pallati 5-katësh mes mijëra godinave të harruara

Ky pallat në lagjen nr. 7 të Durrësit është një nga 2039 godinat e dëmtuara që nga tërmeti i 21 shtatorit. Sipas listët së hartuar nga Bashkia e Durrësit dhe e miratuar nga Këshilli Bashkiak, ky pallat, ka pësuar dëmtime në strukturë që në 21 shtator.