Durrës, protesta e banorëve, dy vjet në pritje për riparimin e pallatit

Publikuar më: 8/11/2021, ora 15:33

Durrës, protesta e banorëve, dy vjet në pritje për riparimin e pallatit

Publikuar më: 8/11/2021, ora 15:33

Sipas banorëve, vetëm neglizhenca e bashkisë, ka bërë që ata të mos futen dot në banesat e tyre. Ndërkohë, nga bashkia e Durrësit ende nuk ka asnjë sqarim se perse nuk fillon puna nga riparimi i kësaj godine, në një kohë kur edhe fondi është përcaktuar dhe miratuar.

Durrës, protesta e banorëve, dy vjet në pritje për riparimin e pallatit

Publikuar më: 8/11/2021, ora 15:33

Sipas banorëve, vetëm neglizhenca e bashkisë, ka bërë që ata të mos futen dot në banesat e tyre. Ndërkohë, nga bashkia e Durrësit ende nuk ka asnjë sqarim se perse nuk fillon puna nga riparimi i kësaj godine, në një kohë kur edhe fondi është përcaktuar dhe miratuar.