“Durrës Yacht & Marina”, firmoset marrëveshja për projektin e portit turistik

Publikuar më: 30/1/2023, ora 15:20

“Durrës Yacht & Marina”, firmoset marrëveshja për projektin e portit turistik

Publikuar më: 30/1/2023, ora 15:20

Qeveria shqiptare e cilëson ndërtimin e portit të ri turistik si një mundësi zhvillimi për ekonominë dhe turizmin ndërsa investitori vlerësoi projektin si një risi në të gjithë botën. Një projekt me partenritet-publik privat, porti "Durrës Yacht & Marina pritet të nisë ndërtimin këtë vit për tu finalizuar me fazën e dytë pas 20 vitesh.

“Durrës Yacht & Marina”, firmoset marrëveshja për projektin e portit turistik

Publikuar më: 30/1/2023, ora 15:20

Qeveria shqiptare e cilëson ndërtimin e portit të ri turistik si një mundësi zhvillimi për ekonominë dhe turizmin ndërsa investitori vlerësoi projektin si një risi në të gjithë botën. Një projekt me partenritet-publik privat, porti "Durrës Yacht & Marina pritet të nisë ndërtimin këtë vit për tu finalizuar me fazën e dytë pas 20 vitesh.