Durrësi i kthehet normalitetit pas atmosferës së zbehtë të festave

Përkundër Korçës atmosfera e festave të fundvitit nuk është ndjerë tërësisht në Durrës, përveç bregdetit.
Një numër i ulët udhëtarësh është parë nga porti i Durrësit në hyrje dhe dalje, përveç dy ditëve të fundit që ka pasur fluks në dalje të udhëtarëve.
Gazetarja Elitjona Doko sjell detajet nga qyteti bregdetar.