Durrësi pushtohet nga plehrat, “bashkia e dorëzuar” në mes të sezonit

Mbetjet urbane kanë pushtuar rrugët e qytetit të Durrësit. Kjo situatë ndodh në mes të sezonit turistik. Shkak është bërë, mos pagesa ndaj koncesionarit të Sharrës dhe bashkia pret reagimin e qeverisë për të zgjidhur situatën.