Durrësi vuajti mungesën e këtyre 2 profesioneve gjatë sezonit turistik

Publikuar më: 13/9/2023, ora 22:48

Durrësi vuajti mungesën e këtyre 2 profesioneve gjatë sezonit turistik

Publikuar më: 13/9/2023, ora 22:48

Operatori turistik Blerim Norja, në “A2 Business” me Aurora Sulçen vuri në pah se përgjatë sezonit turistik, në qytetin e Durrësit ka pasur një mungesë të theksuar të stafit të kuzhinës dhe sanitare, ndërsa shton se në shërbim nuk ka qenë i njëjti problem.

Durrësi vuajti mungesën e këtyre 2 profesioneve gjatë sezonit turistik

Publikuar më: 13/9/2023, ora 22:48

Operatori turistik Blerim Norja, në “A2 Business” me Aurora Sulçen vuri në pah se përgjatë sezonit turistik, në qytetin e Durrësit ka pasur një mungesë të theksuar të stafit të kuzhinës dhe sanitare, ndërsa shton se në shërbim nuk ka qenë i njëjti problem.