Dy akuza mbi ish-deputetin, Policia kërkon hetim për Myslim Murrizin

Publikuar më: 5/1/2022, ora 19:25

Dy akuza mbi ish-deputetin, Policia kërkon hetim për Myslim Murrizin

Publikuar më: 5/1/2022, ora 19:25

Policia e Shtetit i kërkon Prokurorisë së Tiranës të hetojë ish-deputetin Myslim Murrizi për akuzën e “fshehjes së të ardhurave” dhe “pastrimit të parave”. Sipas një referimi të bërë në prokurori, rezulton se Murrizi ka bërë një depozitim “cash” prej 10 000 euro, para të pajustifikuara, si edhe nuk ka deklaruar në ILDKPI një shumë prej gati 60 000 euro.

Dy akuza mbi ish-deputetin, Policia kërkon hetim për Myslim Murrizin

Publikuar më: 5/1/2022, ora 19:25

Policia e Shtetit i kërkon Prokurorisë së Tiranës të hetojë ish-deputetin Myslim Murrizi për akuzën e “fshehjes së të ardhurave” dhe “pastrimit të parave”. Sipas një referimi të bërë në prokurori, rezulton se Murrizi ka bërë një depozitim “cash” prej 10 000 euro, para të pajustifikuara, si edhe nuk ka deklaruar në ILDKPI një shumë prej gati 60 000 euro.