Dy kate të shtëpisë me kanabis, zbulohet arsenal armësh në Shijak

Publikuar më: 24/1/2023, ora 13:53

Dy kate të shtëpisë me kanabis, zbulohet arsenal armësh në Shijak

Publikuar më: 24/1/2023, ora 13:53

Policia e Shtetit finalizoi me sukses një operacion në zonën e Shijakut në fund të të cilit u zbulua një shtëpi bari si dhe një arsenal i madh armësh, të fshehura në banesën e dy vëllezërve.

Dy kate të shtëpisë me kanabis, zbulohet arsenal armësh në Shijak

Publikuar më: 24/1/2023, ora 13:53

Policia e Shtetit finalizoi me sukses një operacion në zonën e Shijakut në fund të të cilit u zbulua një shtëpi bari si dhe një arsenal i madh armësh, të fshehura në banesën e dy vëllezërve.