Dy kuvendet e PD, Noka: Më 11 dhjetor demokratët do të përfaqësohen nga shumica e delegatëve

Publikuar më: 17/11/2021, ora 21:29

Dy kuvendet e PD, Noka: Më 11 dhjetor demokratët do të përfaqësohen nga shumica e delegatëve

Publikuar më: 17/11/2021, ora 21:29

Deputeti demokrat Flamur Noka ka përjashtuar mundësinë e ndarjes së Partisë Demokratike në dy kuvende dhe thekson se demokratët më 11 dhjetor do të përfaqësohen nga shumica e delegatëve. Në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN ai thotë se Kuvendin e thirrur nga Basha në 18 dhjetor e organizon Sorosi, Rama dhe Veliaj. Ky i fundit sipas tij po intimidon së fundmi demokratët.

Dy kuvendet e PD, Noka: Më 11 dhjetor demokratët do të përfaqësohen nga shumica e delegatëve

Publikuar më: 17/11/2021, ora 21:29

Deputeti demokrat Flamur Noka ka përjashtuar mundësinë e ndarjes së Partisë Demokratike në dy kuvende dhe thekson se demokratët më 11 dhjetor do të përfaqësohen nga shumica e delegatëve. Në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN ai thotë se Kuvendin e thirrur nga Basha në 18 dhjetor e organizon Sorosi, Rama dhe Veliaj. Ky i fundit sipas tij po intimidon së fundmi demokratët.