“Dy luanë drejt Venecias”, një komedi dramatike plot emocione

Nga data 8 qershor, për publikun e kryeqytetit do të shfaqet në amfiteatrin e Tiranës, filmi “2 Luanë drejt Venecias” me regji dhe skenar të Jonid Jorgjit. Një komedi dramatike që ka bërë bashkë 5 produksione.