Dy sesione parlamentare nuk prodhuan rezultat për reformën zgjedhore

Publikuar më: 12/8/2022, ora 14:55

Dy sesione parlamentare nuk prodhuan rezultat për reformën zgjedhore

Publikuar më: 12/8/2022, ora 14:55

Për të folur për reformën zgjedhore dhe atë territoriale ishte i ftuar në Ditarin e mesditës Premto Gogo, nga KRIIK Albania.