“Dy shfaqjet që dha propozimi i Bashës për Kuvendin e PD”, Baçi: Nëse Berisha do të donte bashkimin e demokratëve, nuk do ta refuzonte

Publikuar më: 15/11/2021, ora 20:46

“Dy shfaqjet që dha propozimi i Bashës për Kuvendin e PD”, Baçi: Nëse Berisha do të donte bashkimin e demokratëve, nuk do ta refuzonte

Publikuar më: 15/11/2021, ora 20:46

Me propozimin e sotëm për mbledhjen e Kuvendit Kombëtar të PD-së më 18 dhjetor, Basha tregoi që Berisha mohon legjitimitetin dhe i dha mundësinë Partisë Demokratike që të mos hyjë në qorrsokak për verifikimin e firmave. Kështu e argumenton ish-kandidati i PD-së në zgjedhjet e 25 prillit Agim Baçi vendimin e kreut demokrat Lulzim Basha, ndërsa refuzimin nga ana e Berishës e konsideron si refuzim të modelit demokratik.

“Dy shfaqjet që dha propozimi i Bashës për Kuvendin e PD”, Baçi: Nëse Berisha do të donte bashkimin e demokratëve, nuk do ta refuzonte

Publikuar më: 15/11/2021, ora 20:46

Me propozimin e sotëm për mbledhjen e Kuvendit Kombëtar të PD-së më 18 dhjetor, Basha tregoi që Berisha mohon legjitimitetin dhe i dha mundësinë Partisë Demokratike që të mos hyjë në qorrsokak për verifikimin e firmave. Kështu e argumenton ish-kandidati i PD-së në zgjedhjet e 25 prillit Agim Baçi vendimin e kreut demokrat Lulzim Basha, ndërsa refuzimin nga ana e Berishës e konsideron si refuzim të modelit demokratik.