Dy të shumëkërkuar në Finlandë arrestohen në Lezhë

Publikuar më: 23/7/2022, ora 15:45

Dy të shumëkërkuar në Finlandë arrestohen në Lezhë

Publikuar më: 23/7/2022, ora 15:45

Policia ka bërë të ditur se shtetas finlandezë janë vënë në pranga këtë të diel në Lezhë, pasi ishte në kërkim në vendin e tyre për veprën penale “Trafikimi i lëndëve narkotike të forta dhe sintetike”. Mësohet se në pranga janë vënë K. U., 30 vjeçe, dhe L. H., 32 vjeç, të dy banues në Finlandë, të cilët tashmë do të ekstradohen në shtetin e tyre ku janë në kërkim.

Dy të shumëkërkuar në Finlandë arrestohen në Lezhë

Publikuar më: 23/7/2022, ora 15:45

Policia ka bërë të ditur se shtetas finlandezë janë vënë në pranga këtë të diel në Lezhë, pasi ishte në kërkim në vendin e tyre për veprën penale “Trafikimi i lëndëve narkotike të forta dhe sintetike”. Mësohet se në pranga janë vënë K. U., 30 vjeçe, dhe L. H., 32 vjeç, të dy banues në Finlandë, të cilët tashmë do të ekstradohen në shtetin e tyre ku janë në kërkim.