Dy vite pandemi, niveli i përhapjes në botë dhe vaksinimi

Publikuar më: 12/1/2022, ora 14:25

Dy vite pandemi, niveli i përhapjes në botë dhe vaksinimi

Publikuar më: 12/1/2022, ora 14:25

Gazetari Xhevahir Qardaku sjell më shumë detaje në Ditarin e mesditës në A2 CNN.