Dy vite pas tërmetit, a është investuar në problemet që tërmeti nxori në pah?

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 11:19

Dy vite pas tërmetit, a është investuar në problemet që tërmeti nxori në pah?

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 11:19

Dy vite pas tërmetit të 26 nëntorit, duket se pak është investuar tek Emergjencat Civile dhe vendi është ende i papërgatitur për tu përballur me katastrofa natyrore. Zjarret që përfshinë vendin këtë verë, nxorrën në pah se shërbimi zjarrfikës, një nga sektorët më të rëndësishëm të emergjencave civile, është lënë në harresë.

Dy vite pas tërmetit, a është investuar në problemet që tërmeti nxori në pah?

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 11:19

Dy vite pas tërmetit të 26 nëntorit, duket se pak është investuar tek Emergjencat Civile dhe vendi është ende i papërgatitur për tu përballur me katastrofa natyrore. Zjarret që përfshinë vendin këtë verë, nxorrën në pah se shërbimi zjarrfikës, një nga sektorët më të rëndësishëm të emergjencave civile, është lënë në harresë.