Dy vite pas tërmetit, emergjencat civile ende të papërgatitura përballë fatkeqësive natyrore

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 09:11

Dy vite pas tërmetit, emergjencat civile ende të papërgatitura përballë fatkeqësive natyrore

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 09:11

Tërmeti i 26 nëntorit të vitit 2019 i zgjoi shqiptaret me një zhurmë tmerruese. Dridhja e tokes shënoi pafuqinë tonë përballë natyrës, por edhe papërgatitjen tone për të. Kryesisht u vu re nevoja emergjente për forcimin e kapaciteteve në Emergjencat Civile dhe në Institutin e Gjeoshkencave, Energjise, Ujit dhe Mjedisit. Premtimet për forcimin e kapaciteteve në Emergjencat Civile nuk munguan por ku jemi dy vite pas tërmetit të 26 nëntorit?

Dy vite pas tërmetit, emergjencat civile ende të papërgatitura përballë fatkeqësive natyrore

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 09:11

Tërmeti i 26 nëntorit të vitit 2019 i zgjoi shqiptaret me një zhurmë tmerruese. Dridhja e tokes shënoi pafuqinë tonë përballë natyrës, por edhe papërgatitjen tone për të. Kryesisht u vu re nevoja emergjente për forcimin e kapaciteteve në Emergjencat Civile dhe në Institutin e Gjeoshkencave, Energjise, Ujit dhe Mjedisit. Premtimet për forcimin e kapaciteteve në Emergjencat Civile nuk munguan por ku jemi dy vite pas tërmetit të 26 nëntorit?