Dy vrasjet, ngjarjet në Vlorë dhe Lushnje, viktimat një 43 dhe 62 vjeçar

Një i ri në Vlorë u vra në orët e vona të mbrëmjes në hyrje të banesës së tij. Gazetarja Jerola Ziaj sjell zhvillimet më të fundit.