Dyfishohen shtrimet, spitali i Korçës nuk ka kapacitete, mungon personeli mjekësor

Në periudhë pandemie dhe virozash të stinës, Spitali Rajonal i Korçës është duke u përballur me një fluks të lartë vizitash dhe shtrimesh.