Dyshime për sulm kimik ndaj liderit të opozitës në Rusi

Publikuar më: 29/7/2019, ora 13:37

Dyshime për sulm kimik ndaj liderit të opozitës në Rusi

Publikuar më: 29/7/2019, ora 13:37

U transferua nga burgu për në spital dhe dyshimi kryesor është se mund të jetë helmuar me substancë kimike. Pretendimi vjen nga doktoresha e Alexei Navalnyt, liderit të opozitës në Rusi, i cili u dënua me 30 ditë burg për shkak të organizimit të protestave të paautorizuara.

Dyshime për sulm kimik ndaj liderit të opozitës në Rusi

Publikuar më: 29/7/2019, ora 13:37

U transferua nga burgu për në spital dhe dyshimi kryesor është se mund të jetë helmuar me substancë kimike. Pretendimi vjen nga doktoresha e Alexei Navalnyt, liderit të opozitës në Rusi, i cili u dënua me 30 ditë burg për shkak të organizimit të protestave të paautorizuara.