e-Albania dhe disa faqe pezullojnë shërbimet, sulm kibernetik nga jashtë

Publikuar më: 17/7/2022, ora 17:29

e-Albania dhe disa faqe pezullojnë shërbimet, sulm kibernetik nga jashtë

Publikuar më: 17/7/2022, ora 17:29

E-albania dhe disa faqe të tjera zyrtare dhe qeveritare kanë pezulluar përkohësisht shërbimet si pasojë e një sulmi kibernetik.