E ardhmja e mbretërisë britanike pas mbretëreshës Elizabetë

Nga një studente, në të dashurën më të përfolur në botë dhe sot në një princeshë moderne, Katte Middleton ka bërë padyshim një udhëtim përrallor. Në më pak se një dekadë, vajza e thjeshtë, me një të shkuar normale, fitoi princin e kaltër dhe sot është mbretëresha e ardhshme e Anglisë. Kate Middleton u bë dukeshë e Kembrixhit kur u martua me princin Uilliam më 29 prill të 2011. Por a do të quhet ajo mbretëreshë kur të martohet me mbretin? Sapo princi Uilliam të marrë fronin dhe të bëhet zyrtarisht mbret i Anglisë, Kate do të jetë bashkëshortja e mbretit.