E ardhmja e PD-së, Kadilli: Berishizmi problemi i parë në Shqipëri, “bashizmi” kopje e zbehtë

Publikuar më: 24/3/2022, ora 22:45

E ardhmja e PD-së, Kadilli: Berishizmi problemi i parë në Shqipëri, “bashizmi” kopje e zbehtë

Publikuar më: 24/3/2022, ora 22:45

Pas largimit të Bashës situata në PD paraqitet më e qartë apo më e turbullt? Sipas ish-deputetit demokrat Fatbardh Kadilli, kandidat në qershor të vitit të kaluar për postin e kryetarit të asaj partie, situata ka sjellë për momentin vetëm paqartësi. “Padyshim ikja e Bashës ka sjellë paqartësi, sepse gjithçka duket se do të rifillojë aty ku dominon gjithsesi hija e tij. Atë Bashizëm, që fakt është kopja e zbehtë e berishizmit. Berishizmi është problemi i parë në Shqipëri, dhe nuk e di a do të mbijetojë asaj reforme në parti që ai po tenton të kalërojë”, thotë ai në “Absolut 4”.

E ardhmja e PD-së, Kadilli: Berishizmi problemi i parë në Shqipëri, “bashizmi” kopje e zbehtë

Publikuar më: 24/3/2022, ora 22:45

Pas largimit të Bashës situata në PD paraqitet më e qartë apo më e turbullt? Sipas ish-deputetit demokrat Fatbardh Kadilli, kandidat në qershor të vitit të kaluar për postin e kryetarit të asaj partie, situata ka sjellë për momentin vetëm paqartësi. “Padyshim ikja e Bashës ka sjellë paqartësi, sepse gjithçka duket se do të rifillojë aty ku dominon gjithsesi hija e tij. Atë Bashizëm, që fakt është kopja e zbehtë e berishizmit. Berishizmi është problemi i parë në Shqipëri, dhe nuk e di a do të mbijetojë asaj reforme në parti që ai po tenton të kalërojë”, thotë ai në “Absolut 4”.