E diela me 15 raste të reja, 82-vjeçarja ende nuk llogaritet në viktimat nga Covid-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë shënuar 15 raste të reja me koronavirus në vendin tonë. Shpërndarja e rasteve të reja pozitive është: 11 raste në Tiranë, 3 në Krujë dhe 1 rast në Kamëz. Mes tyre, 2 janë personel shëndetësor.