E diela në punë, 8% në vend punojnë 7 ditë në javë

Publikuar më: 24/10/2021, ora 18:07

E diela në punë, 8% në vend punojnë 7 ditë në javë

Publikuar më: 24/10/2021, ora 18:07

Shqiptarët punojnë shumë, paguhen pak dhe kanë rendiment të ulët. Të dhënat nga Organizata Ndërkombëtare e Punës, tregojnë se 9% e të punësuarve në Shqipëri punojnë në të 7 ditët e javës, por paguhen më pak dhe kanë rendimet më të ulët se qytetarët në Rajon apo Europë.

E diela në punë, 8% në vend punojnë 7 ditë në javë

Publikuar më: 24/10/2021, ora 18:07

Shqiptarët punojnë shumë, paguhen pak dhe kanë rendiment të ulët. Të dhënat nga Organizata Ndërkombëtare e Punës, tregojnë se 9% e të punësuarve në Shqipëri punojnë në të 7 ditët e javës, por paguhen më pak dhe kanë rendimet më të ulët se qytetarët në Rajon apo Europë.