E drejta e informimit, Dervishi: Dokumentet zyrtare janë publike, nuk duhet t’i fshihen qytetarëve

Publikuar më: 28/9/2022, ora 16:32

E drejta e informimit, Dervishi: Dokumentet zyrtare janë publike, nuk duhet t’i fshihen qytetarëve

Publikuar më: 28/9/2022, ora 16:32

Çdo dokument zyrtar duhet të jetë dhe publik. E drejta e informimit është themelore për çdo qytetarë dhe ata e kanë në dorë si një mjet për të kërkuar llogari. Mesazhi ndërgjegjësues u përcoll nga komisioneri Besnik Dervishi në një takim me gjimnazistë të Tiranës.

E drejta e informimit, Dervishi: Dokumentet zyrtare janë publike, nuk duhet t’i fshihen qytetarëve

Publikuar më: 28/9/2022, ora 16:32

Çdo dokument zyrtar duhet të jetë dhe publik. E drejta e informimit është themelore për çdo qytetarë dhe ata e kanë në dorë si një mjet për të kërkuar llogari. Mesazhi ndërgjegjësues u përcoll nga komisioneri Besnik Dervishi në një takim me gjimnazistë të Tiranës.