E hëna e tretë e janarit shënon kulmin e dimrit

Publikuar më: 17/1/2022, ora 08:48

E hëna e tretë e janarit shënon kulmin e dimrit

Publikuar më: 17/1/2022, ora 08:48

Kjo është e hëna që në anglisht quhet edhe “Blue Monday”, për shkak se shënon pikën më të ulët e depresive të dimrit, me festat të lëna tanimë pas shpine dhe pushimet verore tepër larg. Por, si t’i shpëtojmë kësaj zymtësie dhe ku të kërkojmë motivim për të nisur ditët e ftohta? Terapistja e “Mental Health Facility”, Irena Danjolli ofroi disa këshilla në “Dita jonë”.

E hëna e tretë e janarit shënon kulmin e dimrit

Publikuar më: 17/1/2022, ora 08:48

Kjo është e hëna që në anglisht quhet edhe “Blue Monday”, për shkak se shënon pikën më të ulët e depresive të dimrit, me festat të lëna tanimë pas shpine dhe pushimet verore tepër larg. Por, si t’i shpëtojmë kësaj zymtësie dhe ku të kërkojmë motivim për të nisur ditët e ftohta? Terapistja e “Mental Health Facility”, Irena Danjolli ofroi disa këshilla në “Dita jonë”.