E marta historike për Shqipërinë, analisti: Shqipëria ndryshon trenin drejt Brukselit, por shpejtësia nuk dihet

Publikuar më: 18/7/2022, ora 20:38

E marta historike për Shqipërinë, analisti: Shqipëria ndryshon trenin drejt Brukselit, por shpejtësia nuk dihet

Publikuar më: 18/7/2022, ora 20:38

Delegacionet e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut ndodhen në Bruksel për hapjen e negociatave të anëtarësimit dhe mbajtjen e konferencës së parë ndërqeveritare me BE, pasi parlamenti i Shkupit e votoi të shtunën planin francez që zgjidh ngërçin me Bullgarinë me 68 vota.

E marta historike për Shqipërinë, analisti: Shqipëria ndryshon trenin drejt Brukselit, por shpejtësia nuk dihet

Publikuar më: 18/7/2022, ora 20:38

Delegacionet e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut ndodhen në Bruksel për hapjen e negociatave të anëtarësimit dhe mbajtjen e konferencës së parë ndërqeveritare me BE, pasi parlamenti i Shkupit e votoi të shtunën planin francez që zgjidh ngërçin me Bullgarinë me 68 vota.