E shfrenuar në një festë private, reagon kryeministrja e Finlandës

Publikuar më: 18/8/2022, ora 16:26

E shfrenuar në një festë private, reagon kryeministrja e Finlandës

Publikuar më: 18/8/2022, ora 16:26

Kryeministrja e Finlandës, Sanna Marin, e ka gjetur veten mes polemikave. Shkak për këtë është bërë shpërndarja në rrjete sociale të disa materialeve të regjistruara në një festë private ku ajo shfaqet e shfrenuar në kërcime dhe këndime bashkë me personazhe të tjera publike.

E shfrenuar në një festë private, reagon kryeministrja e Finlandës

Publikuar më: 18/8/2022, ora 16:26

Kryeministrja e Finlandës, Sanna Marin, e ka gjetur veten mes polemikave. Shkak për këtë është bërë shpërndarja në rrjete sociale të disa materialeve të regjistruara në një festë private ku ajo shfaqet e shfrenuar në kërcime dhe këndime bashkë me personazhe të tjera publike.