E shkuara e pakryer që na ndjek

Gazetarja e A2, Luela Myftari, e ftuar në studion e “Dita jonë” foli për ekspozitën “E shkuara e pakryer”, në përkujtim të personave të zhdukur gjatë diktaturës komuniste. Ajo është thirrja më e fundit artistike që kërkon mes ngjarjeve të së kaluarës. Familjarë të atyre që humbën jetën gjatë terrorit komunist dhe viktima të diktaturës shqiptare, rrëfejnë historitë e tyre.